Monday, June 10, 2013

Is the beginning of the end?

Azi a fost o zi minunata, plina, la fel ca ultimele tale zile, dar iti place desi somnul e cam limitat. Oricum cireasa de pe tort din seara asta meritat, asa-i? A meritat sa stai iar la cioace cu Tz. Sa auzi iar povesti despre sfarsit. Iti place si nu iti place dar la naiba, azi chiar te-ai simtit bine si chiar apropiata. Da, chiar ai fost. Era acolo langa tine si te privea cu ochisorii aia colorati. Si facea tot felul de gesturi. Si a mai stat cu tine la povesti cat timp a fumat o tigara. Acum ca te gandesti a fost putin romantic pentru tine, chiar daca ati discutat despre sfarsitul lor. Zicea el ca ii pare rau si din alea, dar nu parea chiar atat de afectat. Sau cel putin fata de tine. Parea curios de ceea ce urma sa ii zici. Ai fost o adevarata sfatuitoare, asa cum esti tu de obicei. Si da, se pare ca e de aceeasi parere cu tine in multe privinte. Acum iar ai uitat tot ce s-a discutat, dar sincer, ai dat dovada de ceva minte in capusor si ai vorbit frumos, elevat. Parca ai fi o femeie matura. Ai devenit intre timp o femeie matura? Ma bucur pentru tine! Dai dovada de maturitate si cine stie, poate ca o sa ii placa. Desi nu esti genul lui de fata, dupa cum ai aflat, nu se stie niciodata. Dupa ce ai plecat de acolo parca visai si tu, parca pluteai pe drum, asa cum zicea el ca pluteste pe langa ea. Si cum naiba sa tina el minte ziua aniversara si ea nimic? Si cum sa fie un baiat asa de bine educat si interesat si ea sa ii dea cu sutu ca are nu stiu ce probleme pe cap? De ce oare baiatul asta e asa si are parte de asa ceva? Probabil, ca si tine, esti asa cum esti si ai parte de, de nimic. Dar poate o sa ai parte, in curand, cine stie. Stii destule secrete si e ciudat. Te faci prietena lui iar si daca asta nu o sa duca in directia care ti-o doresti ce te faci? Dar daca o sa duca, atunci ce te faci? Daca o sa se adevereasca visul ala dragut pe care l-ai avut tu cand ai ajuns acasa? De fapt, chiar o sa se adevereasca, doar ca nu o sa fie chiar asa cum ti l-ai imaginat tu, ci va fi piperat si indulcit de personalitatea lui. Atunci cand te va saruta, va fi altfel decat ai visat tu. Va fi mult mai frumos. Vei dori sa nu se termine niciodata. Si se va intampla. E ciudat ca nu mai simti fluturasii aia pe care ii simteai cand erai mai mica, dar acum ai simtit ca plutesti dupa, ceea ce nu s-a mai intamplat de mult. EL te va face sa plutesti, ai rabdare doar. 
Te-ai simtit ca in liceu, stand la un colt de strada de vorba cu a bad boy, doar ca baiatul asta nu e bad, crezi ca e doar sensibil. Si ai nevoie de sensibilitate si nebunie in viata ta. El e sensibilitate si nebunie. Si zambete. Si multe altele care vor fi ale tale. E ca o lista cu lucruri care le vei face. EL e lista. Vei zambi si vei trai ceea ce iti doresti si o sa fie de milioane.
Cred ca te indragostesti intr-un mod matur. Fluturasii sunt la locul lor, plutitul in aer e si el acolo si visele, nici nu mai spun. Poate ca visul urat de dimineata cu El a insemnat de fapt minutele frumoase petrecute acolo. Si chiar strangerea de mana de la final. Desi a fost ciudata, a fost o apropiere, o strangere de mana fina si placuta. Da, e fin si fin va fi si viitorul. 
Ai rabdare. 
Viseaza. 
Zambeste. 
Bucura-te.
Bucura-te de tine.
Bucura-te de El. 
Bucura-te de fluturasi. 
Bucura-te de emotii.
Bucura-te!

(sursa foto)

No comments:

Post a Comment