Tuesday, June 25, 2013

New Old

Stii ca ai cam lipsit in ultima vreme, dar macar te-ai distrat si tu putin. Ai folosit bine timpul. Chiar ai uitat de Tz, ai uitat ca exista, cat de cat si ai uitat de stare, de situatie. Ai banuit ca a fost la prietena ta. Ziceai ca esti nebuna, dar uite ca s-a adeverit. Si a fost acolo. Ai simtit. Ai visat. Ai stiut. Adevarul e ca in momentul acesta te simti prost. Te simti prost pentru ca ai vrea sa nu mai fii umarul pe care se plange, ai vrea sa nu mai fii la mijloc, ai vrea sa nu mai existe ceva intre prietena ta si Ea a Lui, ai vrea pur si simplu ca tot ce tine de povestea asta sa dispara. Dar stii si tu ca nu e asa usor. Nu totul dispare ca si cum ai sterge cu buretele o tabla la scoala. Trebuie sa iei o hotarare si sa te tii de ea. Incotro mergi, incotro simti ca ai sanse sa mergi? Nu stii. E greu sa zici una si cand dati nas in nas sa simti alte porcarii. Sa te simti pierduta. Te simti matura, te simti un punct de plecare, dar in acelasi timp acum nu mai stii care e situatia lor. Care e mai copil decat altul? Stii ca te atrage ceva, dar nu stii ce! A fost placut din nou sa fii acolo totusi. Iti place postura de woman needed, dar in acelasi timp ai vrea sa fii un fel de fatal woman. E greu. Iti trebuie experienta, asa cum spunea o alta prietena. Si asta o poti avea doar daca faci lucruri, ceea ce nu e chiar asa de usor in situatia ta. Oricum, simti golul, simti plinul dar nu stii la care sa reactionezi, din nou. Nu stii cine cu cine tine, de parca ar fi un concurs. Si mai presus de toate te simti prost fata de prietena ta si fata de toata lumea, desi ei nu stiu mare lucru si sigur nu sunt interesati. Hai ca o sa fie bine cand o sa fii si tu mai odihnita si viata ta o sa intre pe un drum normal. 
Rezista! 
Rezista si bucura-te de ce ai! 
Iubeste! 
Asta e cel mai important! 
Si invata din viata de zi cu zi! 
Invata tot ce poti! 
Lupta!
Rezista!

(sursa foto)

Wednesday, June 19, 2013

Missing...


I miss U!

I miss ME!

I miss everything!

I miss...missing... 


(sursa foto)

Saturday, June 15, 2013

Again

Iar te simti singura. Pana aseara aveai impresia ca prietena ta ii tinea partea ei a lui, aseara in schimb ai aflat ca de fapt ti-ar fi tinut-o tie. Inca nu iti dai seama daca tine cu tine sau cu ea. De fapt, ca sa o zici pe aia dreapta, nu stii daca vrea ca El sa fie cu ea sau cu tine. Intelegi ca situatia e complicata, dar nu stii ce sa crezi si te simti ca o barca care se misca pe valuri. Nu stii pe ce parte sa tii ca bate vantul din toate directiile. Nu stii daca sa speri la El sau sa te abtii si sa iti vezi de viata. Acum te gandesti ca e bine si zambesti, dupa iti dai seama ca esti iar in plus si ca el nu o sa se uite la tine niciodata. In primul rand pentru ca nu esti his type. Nici tu nu stii ce esti, dar stii stigur ca esti ceva. Cand te-ai vazut cu el zilele trecute pentru cadou a fost asa ciudat. Cand l-ai sunat inapoi dupa ce te sunase el ti-a zis asa frumos ca de fapt el te sunase, nu iti daduse beep. Te-ai vazut cu el si ti-a facut cunostinta cu verisoara lui, cu care parca te-ai simtit apropiata ca si cum te stiai de cine stie cand. A fost asa un fel de dragoste la prima vedere, prieteneste vorbind. Dulce tare fata aia. Se vede ca sunt din acelasi sange ca e minunata fata. Te simti tot mai apropiata de el si in secunda doi te simti cel mai departe. Nu mai intelegi nimic si nu mai stii ce sa simti. Ai vrea sa vorbesti cu prietena ta despre asta, dar parca nu poti, parca nu iti da voie si ti-e frica ca o sa iti dea peste nas si peste ochi, desi ea a zis ca nu se stie niciodata ce se poate intampla. Esti de aceeasi parere, dar in acelasi timp esti si reala si parca stii ca e cam imposibil. 
Te simti iar singura, esti obosita si agitata. Poate ca e buna pauza asta care o sa se strecoare in peisaj. O sa fie buna pentru tine. O sa te distrezi acolo unde te duci. Cand o sa revii poate o sa fie mai bine si mai frumos si tu o sa fii altfel. O sa fii mai bine decat esti acum. Hai, capul sus si viseaza. Arunca durerea din suflet si viseaza ceea ce iti doresti. Viseaza la El in continuare. Viseaza. O sa se intample ceea ce trebuie sa se intample! Viseaza!

(sursa foto)

Wednesday, June 12, 2013

Change of plans

Esti trista. Stiu. Simt. Se joaca cu tine. Nu stii ce sa crezi. Nu stii ce sa intelegi. Poate ca nu trebuie sa intelegi  nimic, ci doar sa ajuti.Ti se ciocnesc toate ideile in cap. Cum se uita la tine. Cum vorbeste cu tine. Cum se uita prietena ta la tine. Desi zice ca face ceva pentru tine, se imprieteneste cu ea al lui tot mai mult. Cum sta si te intreaba ce sa faca. Cum te asculta. Cum pare interesat. Cum pare dezinteresat. Cum te face sa te pierzi in ochii aia. Cum iti goleste halba de limonada. Cum imparte el totul cu tine. Cum iti spune de toate cand sunteti singuri. Cum e el, EL. Nu mai stii. Esti dezamagita. A zis ca o vrea pe ea. Si e normal sa fie asa, doar ca te doare. Esti obosita si iti vine sa plangi. Acum parca iti plange si tie sufletul. Simti ca nu mai ai putere sa crezi si ca nu mai poti sa tii armele sus. E ca si cum ti s-a spulberat visul in seara asta. Cred ca e de la ploaie. Ce ti-e si cu furtuna asta! Vrei sa urli si sa strigi in gura mare. Are ceva care iti place si te atrage. Nu stii ce. Dar are. Stiu ca acum esti trista, dar va veni momentul. Stiu ca ti-ai creat oarecum imaginea ca el e acel baiat, cel de pe foaie pe care ti-l doresti pana pe 13 iulie. Pare atat de departe implinirea acestui vis. Nu se stie niciodata. Haide, tine capul sus si abia dupa ziua aia regandeste strategia. Ai vrut sa ii dai bratara si ai vrut sa ii arati ce ai scris, dar nu ai avut curajul. Parea ca nu e locul tau acolo. Parea ca toate s-au schimbat azi. Plangi. Plangi sa iti speli sufletelul si viseaza in continuare. Viseaza frumos. Viseaza iubire. Viseaza la EL.

(sursa foto)

Monday, June 10, 2013

Is the beginning of the end?

Azi a fost o zi minunata, plina, la fel ca ultimele tale zile, dar iti place desi somnul e cam limitat. Oricum cireasa de pe tort din seara asta meritat, asa-i? A meritat sa stai iar la cioace cu Tz. Sa auzi iar povesti despre sfarsit. Iti place si nu iti place dar la naiba, azi chiar te-ai simtit bine si chiar apropiata. Da, chiar ai fost. Era acolo langa tine si te privea cu ochisorii aia colorati. Si facea tot felul de gesturi. Si a mai stat cu tine la povesti cat timp a fumat o tigara. Acum ca te gandesti a fost putin romantic pentru tine, chiar daca ati discutat despre sfarsitul lor. Zicea el ca ii pare rau si din alea, dar nu parea chiar atat de afectat. Sau cel putin fata de tine. Parea curios de ceea ce urma sa ii zici. Ai fost o adevarata sfatuitoare, asa cum esti tu de obicei. Si da, se pare ca e de aceeasi parere cu tine in multe privinte. Acum iar ai uitat tot ce s-a discutat, dar sincer, ai dat dovada de ceva minte in capusor si ai vorbit frumos, elevat. Parca ai fi o femeie matura. Ai devenit intre timp o femeie matura? Ma bucur pentru tine! Dai dovada de maturitate si cine stie, poate ca o sa ii placa. Desi nu esti genul lui de fata, dupa cum ai aflat, nu se stie niciodata. Dupa ce ai plecat de acolo parca visai si tu, parca pluteai pe drum, asa cum zicea el ca pluteste pe langa ea. Si cum naiba sa tina el minte ziua aniversara si ea nimic? Si cum sa fie un baiat asa de bine educat si interesat si ea sa ii dea cu sutu ca are nu stiu ce probleme pe cap? De ce oare baiatul asta e asa si are parte de asa ceva? Probabil, ca si tine, esti asa cum esti si ai parte de, de nimic. Dar poate o sa ai parte, in curand, cine stie. Stii destule secrete si e ciudat. Te faci prietena lui iar si daca asta nu o sa duca in directia care ti-o doresti ce te faci? Dar daca o sa duca, atunci ce te faci? Daca o sa se adevereasca visul ala dragut pe care l-ai avut tu cand ai ajuns acasa? De fapt, chiar o sa se adevereasca, doar ca nu o sa fie chiar asa cum ti l-ai imaginat tu, ci va fi piperat si indulcit de personalitatea lui. Atunci cand te va saruta, va fi altfel decat ai visat tu. Va fi mult mai frumos. Vei dori sa nu se termine niciodata. Si se va intampla. E ciudat ca nu mai simti fluturasii aia pe care ii simteai cand erai mai mica, dar acum ai simtit ca plutesti dupa, ceea ce nu s-a mai intamplat de mult. EL te va face sa plutesti, ai rabdare doar. 
Te-ai simtit ca in liceu, stand la un colt de strada de vorba cu a bad boy, doar ca baiatul asta nu e bad, crezi ca e doar sensibil. Si ai nevoie de sensibilitate si nebunie in viata ta. El e sensibilitate si nebunie. Si zambete. Si multe altele care vor fi ale tale. E ca o lista cu lucruri care le vei face. EL e lista. Vei zambi si vei trai ceea ce iti doresti si o sa fie de milioane.
Cred ca te indragostesti intr-un mod matur. Fluturasii sunt la locul lor, plutitul in aer e si el acolo si visele, nici nu mai spun. Poate ca visul urat de dimineata cu El a insemnat de fapt minutele frumoase petrecute acolo. Si chiar strangerea de mana de la final. Desi a fost ciudata, a fost o apropiere, o strangere de mana fina si placuta. Da, e fin si fin va fi si viitorul. 
Ai rabdare. 
Viseaza. 
Zambeste. 
Bucura-te.
Bucura-te de tine.
Bucura-te de El. 
Bucura-te de fluturasi. 
Bucura-te de emotii.
Bucura-te!

(sursa foto)

Monday, June 3, 2013

What's the meaning of this?

Te chinui sa intelegi dar nu reusesti. Nu gasesti un raspuns. De aseara te tot gandesti ce inseamna toate dezvalurile astea fata de tine. Oare urmeaza un final pentru ei? Tz iar ti-a spus problemele lui. Dar oare ti le-a zis ca unei prietene sau ca unei fete de la care astepta un anumit raspuns? Asta te face sa te gandesti si sa iti faci tot felul de filme. Dar totusi, desi nu mai simti asa cum simteai, iti place compania lui si faptul ca e intre voi doi. E dragut in orice situatie, desi cand il priveai cum manca, parca nu simteai ca te atrage. Nu ca ar manca urat, chiar o face frumos si civilizat, ci doar asa, in momentul in care ai vazut cum musca, parca limba lui era disperata si in momentul acela, nu ti-ai fi dorit sa ai nici o legatura cu un sarut intre voi doi. Desi, ti-ai dori, macar sa vezi cum e, pentru senzatie. Cred ca ai reusit sa iti incatusezi sentimentele pentru el. Oare e bine? Oare e rau? Nu stii, nu iti dai seama. Totusi, acuma cand te gandesti, a fost dragut sa petreceti ceva timp impreuna. Nu il cunosti, nu iti dai seama, dar pare un baiat ok. Si cel mai mult iti place ca nu baga in seama toate fetele, desi are destule in jurul lui. Poate e chiar de incredere, cine stie. Poate fi surpriza vietii tale! Profita de fiecare moment, atunci cand poti si cine stie ce va iesi. Simti ceva, un sentiment inchis undeva, deci asta inseamna ca se poate scoate la suprafata usor. Poti sa simti imediat ce iti dai voie. Acum nu prea stii ce sa simti, dar poate ca da roade tacerea si linistea ta. Ti se pare acum ca te urmareste si mai mult atunci cand vine momentul in care el poate sa fie cu ochii pe tine. De cand esti mai tacuta si mai retrasa, lucrurile s-au schimbat. Pare in continuare distant, dar are momente cand e atat de aproape. Si te atince mereu. Chiar o face de cate ori are ocazia. E placut. Dupa cum iti ziceam, poate e SURPRIZA ta pe care o sa o poti desface mai tarziu. Acum esti in faza de desfacut funda, apoi o sa rupi hartia, o sa distrugi cutia si o sa ajungi la cadoas. Acel cadou care o sa te faca pe tine sa te simti fericita si pe el sa primeasca alte cadoase care sa il faca sa se simta in sfarsit inportant. Ii lispsesc si lui anumite lucruri, isi doreste si el unele lucruri in viata lui. Usor, usor o sa afli despre ce e vorba. El e surpiza ta si o sa ai parte de ea, doar ai rabdare. O sa fie El. O sa fie surpriza placuta. O sa fie! El.

(sursa foto)

Sunday, June 2, 2013

Rainy day, meeting day

De obicei cand ploua si e urat, te intristezi si tu, dar astazi ai fost destul de productiva. Ai fost cu fetele la shopping, o adevarata zi de distractie, o girls day cu magazine si forfota si distractie. A fost frumos, ti-a placut, te-ai simtit chiar fata si mai mult decat atat te-ai simtit un pic de sefa, desi credeai ca ai uitat cum se face. Clar ca ai uitat de tot si de toate si te-ai bucurat de ziua de azi. Insa, desi aveai niste planuri, ploaia asta le-a cam anulat. Ti-a parut rau si tie, ca ai fi vrut sa te distrezi si tu putin topaind pe langa piscina, dar data viitoare. Stii si tu ca poate asa trebuia sa se intample. De fapt cred ca esti asa linistita pentru ca stii ca te-ai vazut cu Tz. Amandoi ati fost surprinsi. A venit, te-a pupat el repede si poate ca ar mai fi stat la vreo 2 barfe mici, dar a fost nevoit sa plece sa ajunga unde voia sa ajunga. A fost dragut ca s-a intamplat asta, in schimb si ce ai simtit a fost altfel pentru tine. Acum, daca stai si te gandesti, tot te-ai balbait putin in sinea ta, tot a existat asa o ceva intre voi, o scanteie mica. Ti-ai dat seama in schimb ca ai uitat de-a lungul zilei si ca nu mai e totul atat de intens. Parca nu mai simti asa cum simteai inainte cand vine vorba de el. Iti aduci aminte cand ti-a aratat mesajul de la Ea al lui si te-a intrebat ce sa ii raspunda? A fost ciudat momentul. Nu stii daca ai facut bine, dar avand in vedere ca ai vazut o poza cu ei dupa, inseamna ca inca sunt impreuna si le merge bine, ceea ce te bucura intr-un fel sau poate in mai multe, cine stie. Poate esti in faza de disparitie a sentimentelor de orice fel. E o atractie acolo care stii ca exista, dar nu stii ce sa faci cu ea. Oare se astepta sa ii zici ceva anume atunci cand cu mesajele? Ceva care sa il faca sa inteleaga ca tu vrei ca el sa se desparta de  ea? E dubios, dar mai bine ca ai facut treaba buna si pana la urma totul s-a rezolvat. Daca el se va desparti de ea, sa o faca pentru ca vrea el, nu pentru ca asteapta ceva de la tine sau ca ii bagi tu bete in roate. De aia si stai asa calma si cuminte. Ti-ai oprit sentimentele. Daca va fi nevoie poate vor reveni. Acum, te simti parca plutesti. Hai ca o sa iti iasa lucrurile bine, o sa vezi. SIMTE! Simte orice! Simte tot ce poti! Lucreaza la asta si simte! Iubire!

(sursa foto)