Monday, May 27, 2013

Hard day, new smileys!

Uite ca azi s-a petrecut ceva in viata ta, ha? Adevarul e ca incepi si tu sa simti ca traiesti de ceva vreme. Se mai intampla cate una alta si parca ai si tu o satisfactie. E dragut. Stii ca azi ai facut cunostinta cu Al9813n. Ti-a placut. Te-ai simtit speciala si ai zambit. Si el tie. Prevezi ca va fi frumos si distractiv acolo. Ca imagine e asa cum iti place si e bine. Daca nu e ceva, macar e o joaca si tot e bine.
Acum, sa revenim la Tz. Azi a fost altfel si el si ciudat. Parea indepartat. Dar nah, oamenii mai au si ei momente. Cert e ca tu ai simtit ceva diferit fata de el. Ai simtit ca nu mai simti. Ceea ce e bine intr-un fel. Poate asta te va ajuta. Eu zic sa continui sa zambesti si sa faci ce faci de obicei. Lucrurile o sa se aseze pe fagasul lor. Hai ca e bine. Esti bine. Zambesti. E frumoasa viata, asa-i?! Hai, doreste-ti in continuare!

(sursa foto)

Saturday, May 25, 2013

Missing Him

A fost cam greu weekend-ul fara El, nu? Te cred. Dar gandeste-te ca se apropie ziua aia in care o sa il vezi iar. Poate ca nu o sa se intample nimic interesant, dar macar o sa il vezi. O sa il vezi si o sa iti reimprospatezi iar imaginea despre Tz. O sa poti sa il visezi iar asa cum vrei tu! Adevarul e ca te-au cam aglomerat baietii zilele astea. Ai vorbit cu Toy, cu care ti-ai depanat amintiri multe si trecute, dar care te-a facut sa te simti in continuare dorita si de neuitat. Ai rememorat momentele cu el si ti-a placut ideea de a le reimprospata. Acum il ai si pe Ter, care incearca sa te imbrobodeasca si sa te duca langa el. Ca sa nu mai vorbim de Bo care o sa fie partenerul tau in doua zile la o primbare prin "balarii" si o bataie cu mingi si rachete. Iti place sa fii admirata. Te simti bine, dar te si emotionezi si nu stii cum sa reactionezi. Cred ca ar trebui sa reactionezi cum simiti. Si desi ai vrea sa ai cu toti cate o conexiune, stii ca parca sufletelul tau se gandeste tot la El. Probabil pentru ca nu il poti avea si simti ca se joaca mereu cu tine. Uneori simti ca iti transmite semnale, alteori simti ca nu baga in seama ce zici. Dar totusi crezi ca stie foarte bine ce zici si tine si minte, doar ca nu vrea sa o arate. Visezi. Visezi la El. Visezi la o poveste. Visezi cum te surprinde. Visezi cum se apropie de tine si ii simti mana pe umarul tau, apoi pe gat, pe obrazul drept. Visezi emotia din interiorul tau atunci cand va priviti in ochi. Visezi nebunia de emotii, explozia de fluturasi si tremurul de placere din tine in mometul in care se apropie si isi impinge buzele lui moi pe ale tale. Visezi cum te saruta dulce. Visezi dragostea si sentimentele placute din sarutul vostru. Visezi ca te ia in brate si te strange cu patos. Visezi ca dureaza la nesfarsit. Visezi in continuare. Visezi la El. Visezi. EL!

(sursa foto)

Friday, May 24, 2013

Sexual attraction - Love and Feeling



(Sexual attraction is confusing, maddening, euphoric, even dangerous. It drives people to extreme behaviors, even unspeakable crimes. The beating pulse, the sweating palms, the rise of chemicals in the brain are the symptoms of a much deeper, more mysterious affliction. The mechanism that chooses and controls the objects of sexual desire can only be found in the heart of the unexplained.)

Chet Faker - Love and Feeling

(sursa foto)

Thursday, May 23, 2013

The road

Da, mi-ai povestit ca ai profitat de situatie si te-ai plimbat putin cu El. Ti s-a parut normal sa te plimbi asa si sa povestesti. Ai stat acolo la povesti in statie, ca doar deh, nu puteai tu sa pleci asa si sa lasi omul singur. A fost dragut sa stati la cioace si sa iti povesteasca El vrute si nevrute, ca si cum ati fi prieteni buni. Nu ai simtit nimic in momentul ala, erai asa parca era ceva normal. Dar nu era, ai realizat dupa aia. Pe drumul tau spre tramvai. Ai realizat tot pe drum ca te-a pupat inainte sa plece, ti-a trimis asa un pupic pe care nu l-ai prins atunci, dar ti-ai dat seama dupa ca ti-ai fi dorit sa il primesti pe bune. A fost asa un moment chill, dar dupa ce s-a terminat ti-ai dat seama ca ai fost atat de emotionata incat nici nu ai realizat ce ai tot vorbit acolo. Prezenta Lui te face sa te schimbi, te emotioneaza, dar in acelasi timp parca nu e cu fluturasi. Nici nu stii de fapt cum si ce simti, dar simti ca totusi vrei ceva de la El, cu El. In acelasi timp, nu vrei sa ii dai peste cap viata si de asta esti intre. Te chinui sa tii in tine sentimentele si sa le controlezi, dar in momentul in care te vezi langa El, uiti de tine. Ce se intampla cu tine fato? Esti sau nu indragostita? Sau doar iti place sa te joci? Nu stii, habar nu ai. Dar cand se joaca si el cu privirea pe tine, iar uiti de tine. Problema e ca parca doar tu vezi asta. E aiurea sa nu iti confirme cineva. Dar probabil, El nu o face doar pentru ca are pe cineva iar prietena ta, nu e interesata de povestea si de sentimentele tale, si pe langa toate astea, o mai si indrageste pe Ea a Lui. Ce sa mai, sunteti o femilie si pur si simplu trebuie sa iti tii sentimentele in frau. Dar e placut cand il simti acolo langa tine. Cand simti ca respira. Cand simti ca povesteste si are incredere. Cand isi dezvaluie sufletul. Si mai ales, cand te intreaba ce ar trebui sa ii spuna Ei, ca sa se scuze ca nu vrea sa o vada si ca vrea sa iasa in oras cu prietenii. Ciudat moment. Dar totusi, desi nu iti place asta, te bucuri de fiecare data cand simti ca se intampla ceva in viata Lui si in relatia Lui. Desi esti fericita, te simti vinovata. Dar esti happy de fiecare data cand il vezi. Iti place. Ti-e drag. Il vrei. DA!

(sursa foto)

Monday, May 20, 2013

How about this new colour?

Ce ai zice daca aceasta noua culoare ar face o schimbare in viata ta? Ce ai zice daca EU as zice sa te gandesti mai des la tine. Si la sufletul tau. Cel mai des la sufletul tau. Stiu ca te doare ca e gol si ca nu gasesti persoana cu care sa rezonezi, dar nu dispera. Incearca sa reactionezi altfel la stimulii masculini din viata ta. Bucura-te de ei, de toti si de tot ce fac ei pentru tine sau in jurul tau. Hai ca Ingerasii o sa te ajute. Uite-te in jur si o sa vezi ca Ei sunt acolo, langa tine. Te tin de mana si te ajuta sa treci peste toate. 
Stiu ca te doare si ca ai nevoie de prietena ta, dar e acolo, undeva. Poate ca nu este momentul in care ea sa simta ca ai nevoie de ea, dar va veni si acest moment.
Hai, dormi, gandeste-te la ceva frumos, zambeste si asteapta-te la ceva minunat de la viata!

Saturday, May 18, 2013

You like it? Don't touch it!


...It's not yours! Asa e, nu e al tau, asta e clar si esti constienta, dar e si mai nasol cand chiar ti se confirma lucrul asta! Si ti se confirma cu multe cuvinte, frumoase, dulci la care pur si simplu ti se inchide gura. Ca si cum ti-ar baga cineva sosete pe gura si la un moment dat ramai fara aer.  Acum nu mai poti sa zici nimic. Desi stii ca nu e bine, totusi te gandesti, totusi visezi si iti imaginezi povesti care nu exista. Visezi in continuare ca o inconstienta, ca o fetita mica ce isi doreste sa devina printesa frumoasa de la palat. Nu zic ca e rau sa visezi, e foarte bine, dar stii ca mare parte din visele tale se bazeaza pe sentimente reale. Si da, nu poti sa le povestesti la nimeni pentru ca nici nu se cade si nici nu ai cui. Dar cel mai mult, ar trebui sa incerci sa realizezi ca sentimentele tale, oricat de reale ar fi, nu isi au locul si usor, usor, cu greu si cu lupte indelungate, vor disparea. Vei face tu in asa fel incat sa dispara. Daca raman, vei suferi de fiecare data. Le vei face sa dispara pentru ca asa e mai bine pentru tine. Te vei abtine si te vei educa in asa fel incat sa fie totul ok, sa nu se vada. De fapt, nici nu are cine sa vada ca nu te urmareste nimeni si nici nu e interesat nimeni. Plus de asta, cred ca te pricepi totusi destul de bine sa iti ascunzi sentimentele pentru ca nimeni nu isi da seama niciodata, decat daca zici tu ceva. Oricum, un lucru e sigur, nu conteaza cum, dar vei uita toate sentimentele usor usor, pentru ca nu are nici un rost sa te mai tii legata de ele ca gheata de picior(kj). Vor veni altele, altadata si totul va fi mai bine. Hai, cheer up, you'll find yours, you will like it...and you will touch it!
(sursa foto)

Tuesday, May 14, 2013

Singuratate


Acesta este un sentiment constant in viata mea in ultima perioada. Chiar si atunci cand sunt inconjurata de oameni. Uit de singuratate pentru cele cateva minute in care sunt in prezenta cuiva, insa imediat realizez ca ma simt singura chiar si atunci cand am oameni in jur. E ciudat. Ma doare ceva inauntru meu, cred ca e sufletul. Il simt cum se zbate ca si cum ar fi inchis intr-un cufar si asigurat cu un lacat mare si greu. Stiu ca e acolo undeva sufletul meu, dar nu il pot regasi. E ca si cum ai intinde mana dupa soare, ti se pare ca il poti cuprinde cu doua degete, dar de fapt e atat de departe incat esti constient ca nu o sa il atingi niciodata. 
Vreau sa cred si ma fortez sa cred ca voi reusi sa imi ating telurile in viata, insa pe zi ce trece tot realizez cate un lucru care nu imi place. Realizez ca nu am pe nimeni, desi am o varsta si mai rau e cand vad cu se marita prietenele mele, deoarece imi reamintesc de situatia mea. Sunt foarte bucuroasa pentru ele, dar eu pentru mine sufar. Apoi realizez ca nu e prea aproape momentul in care eu voi avea o familie, un copil si imediat ma izbeste: nu cred ca imi mai doresc asa ceva. Desi acum, ca o scriu, simt ca ma doare cand zic asta, dar pur si simplu de multe ori ma lovesc de convingerea mea ca nu o sa am o familie, desi stiu ca mi-o doream nespus, candva. Pe lang asta, nici familia pe care o am in prezent nu e mai presus, deoarece se destrama pe zi ce trece. Si eu ma destram pe zi ce trece. Nu mai am rabdare, nu mai stiu sa vorbesc, nu mai stiu sa rezolv problemele, nu mai stiu sa fiu eu, cea descurcareata. Stiu ca sunt toate astea si chiar mai mult. Stiu ca pot sa fiu mult mai mult. Pot sa fiu o femeie intelegatoare si grijulie, dar in acelasi timp am nevoie si de acel "ceva" fata de care sa imi manifest toate aceste emotii, iar acel ceva nu exista. De fapt nu prea exista mai nimic fata de care sa imi exprim sentimente si emotii.
In adancul sufeltelului meu, inca sper, dar e atat de adanc, incat pana si eu uit tot mai des!