Sunday, November 24, 2013

Memories about YOU

Pentru ca nu ai mai scris de mult, ai fost ocupata cu propriuj Jurnal in ultimele zile si ai uitat de noi trebuie sa insiri amintirile si intamplarile. Asa e corect, nu?
Deci, stiu ca ti-a fost bine luna in care ti-ai luat liber de la toti si de la toate, dar tot nu te-ai putut abtine sa mergi pe la locul ala unde il vezi sigur pe Tz. Te-ai dus tu toata cocos ca cica iti era dor de ei, de toti, cand de fapt voiai doar sa il vezi pe el. Si l-ai vazut. Si a fost putin indiferent, nu a fost asa cum ti-ai inchipuit, dar macar a zis ca ii place cum arati. A fost pentru prima data cand a zis asta, cand ti-a zis ceva de tine. Incredibil! Totusi in luna asta te-ai schimbat si ai devenit femeie. Inca te mai apuca momentele de copil, dar o sa treci si peste ele, usor, usor. Pana una alta stiu ca ti-a placut tare mult "cafeluta" cu el, dar ti-ai dat seama ca esti neatenta. Ca nu stii sa il atragi. Ca nu stii sa te folosesti de tine. Esti atat de focusata pe faptul ca nu esti tipul lui de femeie ca ti-e frica sa faci orice si te inhibi de zici ca esti muta. Ati stat la cafea nush cate ore, ti-a zis un secret de-al lui pe care presupun ca nu il zice chiar oricui. Dubios, ce e drept, dar macar a avut incredere in tine si e un lucru pe care il stie doar cercul lui de prieteni, sau cel putin asa a zis el. Oricum, trecand peste asta, ai ajusn la el acasa. DAAA, la el acasa, cica sa vezi pet-ul lui! Ha! De parca asta e asa de important! Dar in mintea ta, a fost, ca ai fost acolo si nu ai stiut sa faci nici o miscare. Te-ai trezit in casa, ti-a prezentat casa si tu ca o oarba mergeai si te uitai si chair pareai interesata. Apoi ai ajuns in camera in care era semi-intuneric si te-ai asezat ca o tuta pe un colt de pat departe de el. Te-a chemat langa el, ca deh, tu esti dusa cu pluta. Te-ai dus. Si ai stat. A incercat omul sa vorbeasca de una, de alta, dar degeaba. Nu te-ai uitat la el, nu i-ai aruncat nici o privire, nici o nimic. Ai stat ca un sac de carne acolo. Apoi s-a dezbracat sa se schimbe si erai cu nasul in pieptul lui si degeaba, nu ai facut nimic, nu ai schitat nimic! Zici ca nu esti femeie! Apoi in lift erai la cativa centimetri de fata lui si stateai acolo ca un copac si te uitai la el. Ce naiba sa mai faca si omul dupa ce tu ai stat ca un bolovan in casa la el si nu ai facut nici un gest mic mic? Gooood! Femeie, be a woman! Learn to be a woman!
Apoi cand i-ai facut cadoul ala de framantat, statea atent numai la tine, vorbea numai cu tine, se uita numai la tine. Pana si baietii din casa au zis ca arati ca o secretara sexi ca orice avea nevoie, iti zicea tie sa ii dai, sa ii faci. Parca erati impreuna, doar ca nu erati. Nici tu nu stii ce vrei. Nu stii daca il vrei pe el langa tine sau pur si simplu vrei ceva cu el. Hotaraste-te si fa ceva! Orice! Profita macar de urmatoarea ocazie, oricare ar fi ea si oricand ar fi ea!
Dupa toate intamplarile astea stai si te tot gandesti si iti faci tot felul de filmulete despre cum ar fi fost daca...daca faceai un gest, daca te intindeai la el in pat, daca il priveai macar cat ai stat acolo, daca il priveai cand erai langa pieptul lui gol, daca faceai ceva cand erai langa fata lui, daca faceai ceva cand era fericit dupa cadou?! Uoofff....hai, data viitoare fa ceva!

(sursa foto)