Monday, September 30, 2013

Hurt

Te doare. Te doare rau ca lucrurile se schimba. Ca oamenii din jur se dovedesc a fi diferiti fata de cum ii credeai. Simti cum ii pierzi, unul cate unul. Iar cei noi din viata ta nu fac nici cat 10 parale fata de cei vechi. Nu ai incredere in cei noi. Nu iti inspira. Nu mai e la fel de usor sa iti faci prieteni ca atunci cand erai mica. E greu. E complicat, pentru ca lumea nu mai e la fel de pura ca atunci. Ti-e greu sa te despinzi. E dureros. Parca ti se rupe o bucatica din suflet. Si doare al naibii de rau. Stii ca trebuie sa o faci si sa incepi sa te ingrijesti de tine. Trebuie sa iti iei mana de pe toti si toate si sa le pui pe ambele pe tine. E complicat, pentru ca nu esti construita asa. Esti construita sa dai la toti si sa uiti de tine. Esti cam prost proiectata, dar speram ca putem corecta asta. In curand. Usor, usor. Doar trebuie sa te cufunzi in TINE. E nevoie de timp, dar iti faci rost. Iti faci rost pentru ca trebuie sa te ingrijesti ca sa iti treaca boala asta a mustii dezorientate. Trebuie sa revii pe linia de plutire. 
Cel mai important pe ziua de azi e ca esti mandra de EL (Tz). Esti mandra ca intelege lucruri si e acolo, chiar daca pare ca nu e. Nici el nu stie unde e, dar e clar acolo cand trebuie sa fie. DA. Esti mandra! Si zambesti! A fost dragut sa realizezi asta. A fost dragut tot. Esti acolo undeva si tu pentru El. Nu stii ce, inca nu ai spart codul asta, dar esti. Si e placut sa stii tu asta. Chiar daca nu poti sa imparti cu nimeni, imparti cu tine. E placut. Al naibii de placut. Lucrurile vor intra pe drumul pe care trebuie. Ai gresit putin potecuta, dar esti aproape de autostrada, ceea ce e bine. Vei fi bine! Asa e! 

(sursa foto)

Thursday, September 5, 2013

Feeling lost..

Te simti pierduta. Am ajuns iar de unde am plecat. Esti obosita. Te doare. Nimic nu se schimba, nu poti sa faci nimic in privinta a ceea ce iti doresti. Te simti din nou in prapastie. Nici macar El nu mai e la fel. Totul s-a schimbat si nimic nu functioneaza. Ai incercat cam toate caile dar nu functioneaza. Probabil TU esti problema. Sau cel putin asta simti si crezi acuma. Nu mai vrei sa ai treaba cu nimeni. Iti doresti doar sa fii ocupata ca sa uiti de singuratate si de lipsa iubiri. De lipsa unor mangaieri, a unor imbratisari sau a unor saruturi. Nu mai stii cum se face. Nu mai stii cum e sa fii iubita si doare. Iti dai seama ca ti-e frica. In momentul in care apare cineva pentru cateva minute te bucuri si mai apoi cand iti revii te sperii si te retragi in cochilia ta de rac nenorocit. Faci ce faci si mereu ajungi la pasii inapoi. Inainte mergi dar mereu dai inapoi. Ce e cu tine? Ce se intampla de nu te poti lega si tu macar de o poveste fara sens? Nu stii. Doare. Atat stii ca te simti goala acum si doare. Te-a dezamagit si El. Si doare. Te doare. Dar stii ca o sa treaca. Trebuie sa te pui pe picioare, sa te iei la tranta cu durerea, sa te umpli de praf de pe jos iar si sa te ridici din nou si din nou, asa cum ai mai facut-o de atatea ori si sa iti canalizezi energia spre ceva constructiv care sa dea un rezultat. Uita de durere. Uita ca exista ca si asa face parte din starea ta naturala si treci peste. Uita ca te simti nesemnificativa. Uita ca simti ca nu contezi. Bucura-te ca prietena ta s-a intors si ca a revenit in viata ta asa cum iti doreai. Bucura-te de alte lucruri si uita ca te doare!

(sursa foto)